2014. szeptember 17., szerda

Ha a nő boldog nincs gondod

Mi a legfontosabb feltétele annak, hogy sikeres és igazán boldog párkapcsolatod, házasságod legyen? 


Először egy példával kezdeném. Ahhoz, hogy képes legyél az új autóddal közlekedni szükséges hozzá az autó, a tudás, amivel elvezeted az autót és út. Ezek a legfontosabb dolgok ahhoz, hogy eljuss oda ahova szeretnél.

A párkapcsolatra vonatkoztatva szükséges két ember, akik ismerik egymást és tudják mit szeretnének, merre akarnak haladni, hova szeretnének eljutni. Fontos, hogy ismerd a másik nem természetét. Tudnunk kell, hogy milyen egy férfi és milyen valójában a női természet. Ha mindezt nem tudjuk, akkor nem tudunk kapcsolatba lépni vele megfelelően. Hiszen, ha nem ismered nem tudod elfogadni, szeretni, kezelni. 

Ha nem ismered az autó mechanikáját, ha nem tudod hogyan kell beindítani, kivédeni a karambolt, ha nem figyelsz sok apró részletre baj lehet belőle. Épp így kell figyelni a társadra is tudva azt, hogy nem vagyunk egyformák nők és férfiak, hanem megvannak a sajátosságaink és ennek tudatában már sokkal könnyebb lesz.

Mi nők a hangulatra vagyunk érzékenyek és a biztonságra. Épp ezért fontos, hogy nem mindegy hogyan közöl velünk egy férfi valamit. Követjük őt szívesen, de tudnunk, éreznünk kell, hogy szeretettel teszi és tisztelettel. Számunkra a hangulat, az élmény az, ami fontos. Ha ezt érezzük, akkor jó társat választottunk és  közöttünk teljes lesz az összhang. 

A szlogenem: Ha a nő boldog nincs gondod!

Egy férfi számára viszont fontos az elfogadás, elismerés, elégedettség. Ha mindezt nem kapja meg, frusztrált lesz és nem fogja érezni, hogy mindaz, amit tesz elégedettséget okoz a nő számára. Ha viszont megkapja jó lesz a hangulat és elégedett lesz ő is.  

Tisztelettel kell egymás felé fordulnunk, mert ha azt kapjuk azt is adjuk. Tedd boldoggá a párodat természete szerint ne pedig saját elképzelésed alapján.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése