2014. április 15., kedd

A boldogság töltőállomása
Hogyan lehet éltetni, a szikrát megtartani és a társunkat boldoggá tenni? Ez a kérdés sokunkat foglalkoztat és a választ keresem én is minden nap. 

Sok ember életébe van szerencsém bepillantani és látni, hogy mi az, amit én nem tartok helyesnek és amin, ha javítanak más minőségű életet fognak élni egymással.

Ami nagyon fontos az az odafigyelés. Minden nap és ha lehet minden órában figyelnünk kell nem csak magunkra és a saját vágyainkra, hanem a másikéra is.


Talán fáradt vagy hozzá, talán épp mást csinálnál szívesebben, de mégis a kedvében jársz egy mosollyal, egy érintéssel egy pici kedvességgel a párodnak, ami tudod, hogy jól esik neki. 


Nem kell mindig nagyban gondolkodnunk. Nem kell mindig a csillagokat lehozni és még pénz sem kell hozzá feltétlenül. Elég az érzés, hogy figyel rám az az ember, akit annyira szeretek.


Nagyon sok embertől hallom, hogy alig van ölelés közöttük már, nincs egy kis egymás ölében való megpihenés és az a fajta babusgatás, ami az elején pedig annyira megnyugtató volt és általános. Már a gyerek, a napi teendők és a munkahelyi stressz elveszi a figyelmet erről, pedig ez lenne a töltődés és az önfeledtség forrása.

Ha a párod belép az ajtón öleld meg, mosolyogj rá és adj neki szeretetet hiszen az otthonotok a boldogság töltőállomása. Egymással kell a legtöbbet törődni és a másik szemében tudsz igazán bizalmat látni és odaadást.


Nem szabad elfásulni és ellustulni ebben, mert minden nap és pillanat, amit elszalasztottál vissza már nem hozható. Épp ezért a tanácsom az, hogy szeress most, adj most és törődj most azzal, akit választottál, hogy ne kelljen semmit sem megbánnod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése