2014. március 4., kedd

A kezdet kezdete


 


Neki kell észrevennie és nem neked.

Neki kell odamennie hozzád.

Tudom, hogy ma nagyon divat a kezdeményező női szerep, de nem hinném, hogy ez oda vezet, amire vágysz. Mert, amitől egész lesz a story az az, hogy téged szemelnek ki a sok sok nő közül. Legyen az egy étterem vagy bár vagy üzlet vagy színház... te vagy a kiválasztott.

Jó érzés lesz , hogy nem befolyásolod az eseményeket, nem vagy kezdeményező csak passzív részvevő, aki majd figyeli az eseményeket és reagál, attól függően, hogy tetszik-e az illető vagy sem. Ha tetszik, akkor pedig hallgasd végig és kedvesen értékeld, hogy odament hozzád és volt bátorsága ismerkedni (ezt manapság értékelni kell).

Az ismerkedés nagyon jó fázis, mert ott áll egy ismeretlen férfi, aki lehet, hogy a társad lesz és most jöttek el az értékes és fontos percek: A KEZDET


A kezdet, amit jobb, ha nem rontunk el, mert nehéz visszacsinálni. Persze erre lehet azt mondani, hogy ha  egymásnak vagyunk rendelve úgy is együtt leszünk. Igen, de nem kell megnehezítened a saját életed, ha nem muszáj.

Szóval a lényeg a lassúság. Nem sietsz és nem siettetsz! Olyan  jó lesz, amikor végre udvarolnak neked és randira hívnak, moziba és sütizni. Amikor valaki kíváncsi lesz rád, a napjaidra, a gyerekkorodra és az álmaidra, mindenre, de ennek ára van.

Az, hogy nem lehet  kezdeményezned, mert akkor elveszed a férfi örömét! Hagyd, hagy zsongjon körülötted! Hogy kiélvezze a nőiességedet, akire figyelni kell és körülrajongani.


Elsősorban azzal éred el, hogy  nem teszel semmit csak kedves vagy és figyelsz rá. 


Hagyod, hogy vezessen. 

A férfi a vezető a nő a követő!

Ez nem jó ha megfordul, mert akkor nincsenek a szerepek a helyükön. Épp ezért olyan férfire vágyunk mi nők, akikben megbízhatunk és nyugodtan követhetjük, mert nincs mitől tartanunk.  Akiben érzed az erőt és a tartást, az intelligenciát és a nyugodtságot. 

Ez a férfi tud vezetni egy nőt és azt érdemes követni is.

Ne telefonálj és ne kérj számon, hogy miért csak most és nem hamarabb telefonált!  Nem kell dominánsnak lenned, lenyomnod és vagánykodni.

Szerintem egy nő akkor vonzó, ha érzékeny, kedves és meg kell hódítani, ha a vele töltött idő elrepül és a lehető legkellemesebb. Nem akarnak az okos, értékes férfiak olyan nővel találkozgatni, akik nyafognak, erőszakosak és számon kérőek. Te sem szeretnéd ezt.

Légy vidám és könnyed a randikon és élvezd a pillanatokat, amit egy új párkapcsolat tartogat. Légy résen, figyelj kritikusan, de semmiképp se legyél bántó és durva.

Ha valami nem tetszik azonban, akkor mond el, ha pedig valami végképp nem a tetszik, akkor ne találkozz többet a férfival. Lényeg, hogy legyél őszinte magadhoz és a másikhoz.
Nem kell félned, hogy mi lesz ha újra egyedül maradsz, hiszen ha valami nem megfelelő és tudod, hogy ez nagyon zavar, akkor állj odébb, ne húzd az időt.

Egy sikeres párkapcsolathoz két ember kell, kevés ha te akarod és ő nem és az sem elegendő, ha csupán téged akarnak. Fontos, hogy tudd, mire és kire van szükséged, mit szeretnél kapni és mit tudsz te adni?


Ki az, aki az életedet előre viszi, a lelki fejlődésedet segíti és abszolút támaszod, társad lesz mindenben.


Gondold végig , hogy mik azok az értékek és erkölcsi mércék, amik alá nem mész és akkor könnyű lesz a párválasztás.

Magunktól is sokat kell elvárnunk és hogy kapjunk azért adnunk is kell, de a balanszot fontos megtalálni. 
Te is meg fogod találni, talán már ott is van melletted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése