2013. április 12., péntek

Álmaid férfijának álma


Mindenkinek más a vonzó és csábító, de mégis azt gondolom van egyfajta abszolút vonzás. A női vonzerő titka miben áll? Én is tanulom és folyamatosan figyelek, hogy mi az ami a legideálisabb.

A nőiesség nem feltétlenül külső jegyekben nyilvánul meg, ahogy a báj és a stílus sem feltétlenül az elegáns ruhában rejlik. Belül van és kifelé sugárzik. Nem lehet mindenki szép és szabályos adottságú, de nem is feltétlenül attól leszünk vonzóak. Inkább a harmónikus viselkedés lehet a titok, ami az önbizalomban és a nyugalomban rejlik.

Persze ezt is tanulni lehet, mint minden mást, de türelem és idő kell hozzá. Ha ismered magad, ha tudod a hibáid és az erényeid, ha mered magad kritizálni és tudsz, képes vagy változtatni, akkor olyan társat fogsz találni, aki hasonló képességekkel bír.Tükör, ami mutatja, visszajelzi milyen vagy. Amit kapunk, azok vagyunk. Valamilyen szinten persze ezt nehéz megérteni, mert nem könnyű szigorúan és reálisan látni a helyzetet, amiben vagyunk. Ezt sokszor egy kívülálló látja csak. Azonban nem véletlenül történik mindaz, ami történik veled. Abban te is részes vagy. Bevonzottad, akartad, hívtad, kell a fejlődésedhez.

Ha tudjuk, hogy mit kell tanulnunk és merünk szembenézni a legrosszabbal is, akkor esélyünk van változni és olyan nővé válni, amilyen álmaid férfijának az álma.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése