2013. március 11., hétfő

Tavaszi zsongás


Mit akarunk mi nők valójában? Miért gondolják rólunk a férfiak, hogy bonyolultak vagyunk, amikor mi olyan kevéssel is beérjük. De valóban kevéssel is beérjük?

Van, aki igen és van akinek vannak igényei és elképzelései, hogy milyen életet szeretne élni egy férfi oldalán. De mit is szeretnénk valójában? Egy megbízható és intelligens férfit, akire számíthatunk és aki értékesnek és különlegesnek lát minket. Olyan férfit keresünk, aki támogató és simogató, aki erélyes ha kell...

Van ilyen? Van! Azonban megtalálni csak akkor tudjuk, hogy mi is olyan nővé válunk, aki érdemes ilyen férfi szeretetére. Szeretjük hallani, hogy fontosak vagyunk és szépek, értékesek és egyediek. Azonban nekünk sem szabad megfeledkeznünk dicsérni a férfit és gondoskodásunkkal körülvenni őt. Olyan harmóniával, amire igazán szüksége van.

Mindenki kicsit más és az igényeink is különbözőek, de azt gondolom a harmónia senkinek sincs ellenére. Ezt viszont csak akkor tudod megteremteni, ha nem állsz harcban magaddal, ha békés vagy és önazonos. Akkor, ha elfogadtad magad és a párod olyannak, amilyen és nem szeretnéd mindenáron megváltoztatni.

Egy férfit nem lehet, de mi nők erre képesek vagyunk. Ezt a képességünket viszont nem árt, ha pozitív irányba tereljük, mert amit megszerettek bennünk azon ne változtassunk. 

Egy kapcsolatnak nem csak az eleje kell hogy szép legyen, hanem addig kell ezt megtartani, amíg tart. Ameddig csinálunk valamit, addig azt tegyük jól. Mindent tegyünk meg azért, hogy elmondhassuk: - Én mindent megtettem azért, hogy ez valóban mennyei legyen.

 Szeress arra érdemest és szeresd úgy, ahogy az neki tényleg a legjobb.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése