2013. március 4., hétfő

Tavaszi ébredés


Itt a tavasz és láthatóan sokan kezdenek kivirulni, kitárulkozni. De vajon most kezdődne az év? Ha süt a nap minden jobb és ha borús akkor szomorkásabbak vagyunk, kedvetlenebbek?

Kicsit talán valóban tagadhatatlanul hat ránk az időjárás és a klíma, de azért azt gondolom mi teremtjük meg a magunk kis oázisát, paradicsomi szigetet magunk körül.

Ha szívből tudsz szeretni és adni, ha optimista vagy és derűs, akkor az életed a zord időben és a ködös, sejtelmes télben is lehet napocskás. Legyünk mi magunk, aki a fényt sugározza és teremtsük meg mi a saját életünkben is az állandó tavaszt.

A szépség valóban belülről fakad és minden jó csakis a szívedből ered. Ne csupán kívülről várjuk a boldogságot, hanem adjunk mi is valamit kifelé. A világnak, a párunknak és bárkinek, akinek csak tudunk. Adjunk melegséget és örömmel teli perceket és ez az energia vissza fog áramolni újra ránk.

Mosolyogj a párodra és szeresd amennyire csak tudod, hogy érezze fontos vagy a számára. Érezze télen, tavasszal és mindig, hogy milyen nagyra tartod és boldog vagy mellette.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése