2013. március 18., hétfő

Ismerjük egymást?


Van mesébe illő kapcsolat? Létezik a bizalom és a hűség férfi és nő között? Lehetséges, hogy boldog legyek valaki mellett anélkül, hogy nem kell mindig taktikáznom?

Lehetséges! Erre azonban fel kell készülni és nem árt képeznie az embernek magát. Azt gondolom nem tudunk mindent a másik nemről és ez legtöbbször a probléma. Alapvető, de lényeges eltérések miatt nem tudunk megfelelően kommunikálni egymással és az apróságok jó naggyá nőnek.

Ismerjük meg egymást. Tegyünk kis sétát a másik nem világában és próbáljunk meg kicsit az ő fejével is gondolkodni. Nem szabad azt hinnünk, hogy csak az létezik és úgy, ahogy épp mi látjuk és elképzeljük. Van más szemszög és látásmód is.Ha szeretünk valakit nagyon és még annál is jobban, akkor ez nem nehéz. Kíváncsiak vagyunk rá, érdekelnek minket az érzései és a gondolatai. Részesei szeretnénk lenni az élménynek, ami neki is örömet okoz vagy épp szomorúságot. Ráhangolódni és együtt érezni nagyon nagyon fontos ahhoz, hogy elégedettség és meghittség legyen az a légkör, amit megteremtünk.

Figyeljünk egymásra és figyeljünk úgy, hogy az valóban hatékony legyen és elégedettséget váltson ki a másikban. Mutassuk ki, éreztessük, hogy fontos nekünk Ő és hagyjuk áramolni az energiát. Többet adni nem szégyen még akkor sem, ha jóllehet néha visszaélnek  vele. Az legyen annak a problémája, de ha adsz arra érdemesnek, azt nagy valószínűséggel vissza is fogod kapni.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése