2012. november 20., kedd

Szívvel - Lélekkel


Az örök és mindenkit érdeklő kérdés: - Hogyan tudnám egy életen át szeretni a páromat? A válasz nem olyan nehéz, de a kivitelezés már nem is annyira könnyű és nem túl gyakori mostanában. Szeress a szíveden keresztül. Szeress szívből és ezt az érzékenységedet tartsd meg ameddig csak tudod.

Észrevetted már, hogy többféle csatornán keresztül közelítünk a párunkhoz és mindegyik csatorna lényeges és fontos, ám a tartós és mély kapcsolatok a szíven át jutnak el hozzánk.

Szerethetünk ésszel és okosan. Könnyű vele az élet, praktikus és célszerű. Vonzódunk az érzékelésink alapján és döntünk sokszor aszerint. Kívánatos és olyan szép, lágy és selymes...de vajon, amikor már kevésbé lesz olyan selymes és fiatal, akkor is fogod-e tudni szeretni? Vajon elég-e a testi vonzalom? Elég-e, ha ésszel tudom, hogy jó nekem ő? Elég-e a nehézségek és a test romlása után is ez a fajta érzékelés vagy a szívem fogja megsúgni mit kell tennem?


Lehetünk szerelmesek és érezhetünk vad szenvedélyt, tehetünk esküt és érezhetünk vágyat, de a tartós és valódi szeretet az a szív mélyéről jön, amire érdemes hallgatni. A párod lelke az, ami megtart, köt és szétárad benned. Ha a lelkébe szeretsz bele valakinek, akkor mondhatod, hogy szereted és képes leszel szeretni őt mindig, bármilyenné válik is a teste és öregszik meg melletted.

A lélek szépsége átcsillog a ráncokon és beragyogja a szobát. Szeretni és választani így érdemes, mert egyébként a csalódás és illúzió foglyai leszünk, ami nem túl boldogító. 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése