2011. október 10., hétfő

Valakinek épp Te kellesz


Gondolom megtörtént már sok nővel, hogy egyik pillanatról a másikra az idill szerte foszlott. Az egyik nap még minden olyan ígéretes és boldog volt, aztán egyszer csak a hőn szeretett férfi eltűnik.

Még 1-2 napig hitegetjük magunkat, hogy nincs semmi baj csak sok a dolga vagy nincs feltöltve a kártyája, elhagyta és még sok okot találunk ki, hogy mentegessük.

Aztán, amikor eltelik 2 hét is, akkor rájövünk, hogy az a drága ember bizony nem jelentkezik. A nők nagy része ilyenkor lesz szerelmes :( és elkezdi üldözni a férfit. Na ezt nem hinném, hogy kéne. Ugyanis, ha valaki jelentkezni akar, akkor megteszi, ha nem, akkor pedig jobb ha békén hagyjuk.


Lehet, hogy ez nehéz, mert magyarázatot akarunk kapni, hiszen semmiféle előjele nem volt vagy nem vettük észre, de nem érdemes olyan férfi után szaladni, akinek nem érünk annyit, hogy elmondja mi a baj. Mit érünk el vele? Lejáratjuk magunkat vagy olyat hallunk, látunk, amit jobb lett volna nem. Egy biztos, nem kellesz neki eléggé és ezzel be kell érni. 

Lehet persze, hogy ez nem korrekt, de a férfiak nem túl bátrak, ha szakításról van szó. Kínos számukra a "face to face" szakítás. Sajnálnak is, na meg félnek a hisztitől vagy a sírástól,amit végképp nem tudnak kezelni. Inkább eltűnnek és lesz, ami lesz alapon lapítanak.

Ilyenkor sírhatsz pár napig vagy ameddig szeretnél, de jelentkezni és zaklatni semmiképp sem kéne. Sok nő megszállottan tudja a férfiakat zaklatni és képtelen elviselni a mellőzést, amivel alaposan lejáratja magát és ráadásul a várt eredmény is elmarad.


Mindig érdemes kivárni. Egy férfi, ha akar egy nőt, akkor tesz érte. Persze, hogy kinek mennyi idő kell az változó. Van, aki gyorsan felismeri van, aki csak lassabban, hogy ki a megfelelő számára. Nekünk pedig türelmesen várni kell és nem hisztisen, erőszakosan nyomulni, mert az nem vonzó inkább taszító.

Ha egy férfi eltűnik, köddé vált, akkor talán nem vagy elég jó neki, de az is lehet, hogy túl jó vagy, akihez nem tud felemelkedni. Vagy sokat adtál magadból és elveszett a varázs, hamar kiadtad magad és ő megijedt. Az is lehet, hogy keveset adtál és nem hiszi, hogy többre is képes vagy. Lehet, hogy egy régi kapcsolatát nem zárta még le és nem tud figyelni rád. Szóval széles a skálája a magyarázatoknak és jó lenne tudni, de ha nem akar beszélni és találkozni, akkor ezt el kell fogadni. 


A csalódások apró sebekké válnak és tudom, hogy sokszor lassan gyógyulnak, de begyógyulnak az biztos. Idő kell hozzá és erő, hogy elviseljük. Viszont érdemes a csalódásokat jól megjegyezni, hogy lehetőleg ne essünk bele többször, mert akkor egy mókus kerékben fogjuk érezni magunkat. Ha valami nem sikerült, nem baj. Majd legközelebb sikerül, de ne keseredj el és ne hidd, hogy mindenért te vagy a felelős. Van, amiért te és van, amiért nem.

Egy biztos, neked is eljön az igazi, ha szépen,türelmesen vársz és nem dobod magad oda mindenféle alaknak.

Isten tanítgat minket és olyan helyzeteket teremt, amiket nem is gondolnánk. De épp az a megfelelő, hogy túl tudjunk lépni, egy magasabb szintre. 

Ha szeretettel figyeljük életünk eseményeit és elhisszük, hogy a legideálisabb minden, még ha nehéz is, akkor nem fogunk a nehézségben ragadni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése