2011. november 7., hétfő

Szeretet rezgések

Félelmeink életünk gátjai. Sok mindentől lehet félni. Pl. attól, hogy csalódunk és az ebben való félelem miatt nem merjük kimutatni szeretetünket.

Ha félünk, akkor nem bízunk Istenben, de magunkban sem.

Lehetsz óvatos és körültekintő, alapos és elővigyázatos, de ne félj, mert ha félsz az lebénít és nem tudod önmagad adni. Sok férfi azt hiszi, hogy ha egy nő csúnyán elbánt vele, akkor nyilván minden nő elfog és emiatt nem meri kimutatni újra a szeretetet. Az az igazság, hogy a csalódások előnyt jelentenek nem pedig hátrányt, hiszen több tapasztalatot szerzel. Kár büntetni magunkat vagy épp egy arra érdemtelent csupán azért, mert már megjártuk párszor.


Vond le a következtetést és ha túl vagy rajta, akkor újra nyisd ki a lelked. Nagyon sok nőt látok, aki arra panaszkodik, hogy a párja nem nyílik meg, nem tudja a gyöngédséget kimutatni és bár tudja, hogy szereti, de nem érezteti vele. Mindent megad, megtesz érte bármit, de nincs meleg ölelés, bensőséges beszélgetés és lélek simogatás.

Ez egy nőnek nagyon fájdalmas, hiszen mindennél többet ér a harmonikus, odaadó szeretet érzése. Türelemmel és nagy szeretettel azonban ezen lehet változtatni és kell is, mert különben nem lesz tartós a kapcsolat. Egy férfinek mindig nehezebb az érzéseiről beszélni, pláne ha még óvatos is a csalódások miatt, de meg kell vele értetni, hogy mennyire fontos lenne. Ha boldognak akarja látni a társát, akkor fel kell tárnia a lelkét és nem szabad félni. Mitől is félnénk? Hiszen nem történhet baj, ha helyén van az eszed és a szíved, ha tudod mit akarsz és milyen vagy. 

A csalódás nem más, mint hogy rájöttél, hogy tévedtél és másnak láttál valakit, mint amilyen volt. Talán nem is ő tehet róla. Lehet, hogy ezer jele volt már csak te nem voltál nyitott rá és nem vetted észre. 

A lényeg, hogy nekünk nőknek olyan társ kell, aki figyel ránk és tud lelkizni is, ha mást nem a kedvünkért :) A férfiaknak pedig meg kell próbálni mindent, hogy el tudják engedni magukat és kedvesen, odaadóan, érzékenyen bánjanak a kedvesükkel.


Mindannyiunknak szüksége van a szeretetre és a gyöngédségre, ne fukarkodjunk hát vele. Az energiák áramlása, a szeretet rezgése nagyon fontos és ha akadályba ütközik, nem tudja kifejteni a hatását.
A hatás pedig a harmonikus és kiteljesedett párkapcsolatNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése