2011. október 5., szerda

A stílusos nőAhány nemzet, annyi kultúra és stílus. Nagyon sokszínű a világ és benne mi nők is. Korszakok és divatirányzatok jönnek mennek és mi rendre követjük őket. Én legalábbis szeretem a divatot figyelemmel kísérni. Persze vannak népek, akik nem figyelik a divat világát, hanem  tradíciók szerint öltöznek.
Indiában a szári nagyon elterjedt viselet és szerintem nagyon szép. Nőies tartást ad. Amikor ritkán én is felveszem, akkor teljesen megváltozik a mozgásom és átlényegülök. Ebben a ruhában nem tudsz nem erényesen viselkedni,  mégis vonzó, szép nővé válsz, mert elbűvölő.

Én azt figyeltem meg, hogy mi magyar nők nem épp a férfiak ízlése szerint öltözünk. Az itteni lányok nagyon szépek és csinosak, azonban véleményem szerint, túl kihívóak. Sokat mutatnak magukból, ami nem feltétlenül hozza meg a várt hatást. Ugyanis, ha alig van ruha rajtad és mindent meg akarsz mutatni magadból, nem marad semmi sejtelem, titok. Ha nagyon triviálisan öltözünk, akkor ne lepődjünk meg, ha a férfiak nem épp a szemünket és az eszünket vagy a lelkünket fogják nézni. :(

Ha szép a lábad és feltétlenül meg akarod mutatni, akkor véleményem szerint elég, ha térdig érő szoknyában vagy,de már nem szükséges a dekoltázst is kiemelned. Elég, ha sejteted és nem direktben mutatsz meg mindent. Ha szolidan felhívod a dekoltázsra a figyelmet, akkor nem célszerű még a lábadat is kiemelni, mert az már sok lehet. Kacér és visszafogott egyben, az izgalmas lehet. 
A férfiak értékelik, ha nem vagy ledér és nem akarod a tested mutogatásával megfogni őt. Persze tetszik nekik, de komolyan ritkán vesznek egy olyan nőt, aki kihívóan öltözik. Főleg az első randin tilos! A szemérmesség erény és nem hátrány. 

A stílust lehet finomítani, követhetjük a divatot, de legyen egy sajátos stílusunk, ami csak ránk jellemző, ami tükrözi az egyéniségünket. Itthon véleményem szerint sok lány teljesen egyformán öltözik és nem mutatja meg az egyéniségét, pedig sokkal érdekesebb lehetne.Én tudom, hogy nagy a "verseny" és minden nő egy társat szeretne maga mellett, de a finom és visszafogott stílus sokkal célravezetőbb lehet, mint a direkt, mindent megmutató, "Figyeljen már fel rám valaki!" ruha. 

Merjük az egyéniségünket megmutatni, legyünk színesek és káprázatosak, de nem szükséges közönségesnek lennünk ahhoz, hogy felfigyeljen ránk a nagy ő! :) Sőt, annak semmiképp! Egy nő nem árt, ha ad magára és vonzó.
Nem kell tökéletesen szépnek lenned ahhoz, hogy bájos és vonzó legyél viszont a tisztaság és a  belülről fakadó elegancia  tartást ad. 


Nem a ruha határoz meg minket, nem attól vagyunk, akik vagyunk, de elárul sok mindent rólunk. Épp ezért ha gondosan válogatjuk meg a ruháinkat és az alkalomhoz megfelelően öltözünk, akkor jó lesz a visszajelzés is.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése