2011. október 11., kedd

Hagyd a lasszózást a cowboyokra!

Az önbecsülésünket, ha elveszett valahol 2 és 18 éves korunk között, akkor nekünk kell visszaszereznünk. Tudom, hogy a fájdalmas gyerekkort, az elhanyagolást nem lehet pótolni. Tudom azt is, hogy nehéz lesz, míg megtanulod szeretni magadat és elhiszed majd, hogy különleges vagy. 

Viszont meg kell tanulnunk egésszé tennünk önmagunkat, mert félemberként nem tudunk teljes életet élni. Fel kell hagynunk a szüleink hibáztatásával, mert nem segít az már. Elmúlt, megéltük és most lépjünk túl rajta. Higgyük el, hogy ők sem tudták mit kell tenniük, ők sem kaptak példa értékű nevelést, ezért nem tudták mit kell adniuk. Hibáztak, de a végtelenbe nyújtott kesergés már nem segít.

Sokszor hallani lányoktól, hogy - Nem kellek senkinek. Biztosan nem vagyok elég jó. Odaadóbbnak kell lennem, hogy szeressenek. 

Az igazság az, hogy ha nem tudsz egyedül, magadban harmóniát lelni, akkor nem fogsz tudni mással sem. Készüljünk fel a nagy találkozásra az igazival, de ne lássunk minden férfiben potenciális férj jelöltet. 

Tudom, hogy nehéz a várakozás és a sok kudarc sem segít, de a kudarcokat ki tudod védeni.  Ha egy férfi halvány jelét is érzi a görcsösségednek, akkor nem vonzódik majd hozzád. Lehet, hogy szépecske vagy és aranyos, de ha látszik rajtad a túlzott ragaszkodás, akkor menekül. 


Játszd el, színészkedj. Tanuld meg, gyakorolj amikor csak tudsz. A lényeg, hogy ne legyen lasszó a kezedben, aki minden percben  csak az áldozatát várja. Élvezd az életet férfi nélkül is, hiszen rengeteg jó dolog van. Nem is beszélve arról, hogy neked mennyi dolgod van! Olvashatsz és süthetsz, meghívhatod a barátaidat vendégségbe, varrni tanulhatsz vagy filmeket nézhetsz. Írhatsz blogot és még rengeteg mindent csinálhatsz, amiben magabiztosságra tehetsz szert. 


Amiben gyenge vagy, abban erősítsd magad, de a lényeg: Ne mindig a férfiakon járjon az elméd!

Nem tudom senkinek garantálni, hogy megtalálja az igazit. Azt azonban igen, hogy ha törődsz magaddal és képzed magad, annak meg lesz az áldásos eredménye.

Dőlj hátra és bízd magad Istenre és - ahogy egy kedves ismerősöm mondta - Hozd magad jó sorsba! Szeretettel gondolj magadra és mindenkire. 

Ne legyen a szívedben állandó önvád és elégedetlenség, helyette elfogadás és törekvés a jobbra. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése